søndag den 27. oktober 2013

Målbonanza på Mineirão

Mesterskabsfavoritterne fra Cruzeiro og dumpekandidaterne fra Criciúma gav hinanden kamp til stregen i lørdagens møde på Mineirão.

Cruzeiro vandt kampen med 5-3, men der skulle en udvisning af gæsternes Suéliton i starten af 2. halvleg til at hjælpe hjemmeholdet på vej mod sejren.

De blå ræve kom ellers blæsende fra start med med to kasser inden for de første 20 minutter, Det var Éverton Ribeiro og Dagoberto, som satte gang i mesterskabsstemningen blandt de 40.729 betalende tilskuere.

Criciúma slog imidlertid kontra med scoringer af João Vitor, Lins og Ricardinho inden at dommeren kunne fløjte til halvleg.

2. halvleg blev en total dominans af Cruzeiro, som havde fordelen af spil 11 mod 10. Angriberen Borges var manden bag vendingen med to scoringer, mens Dagoberto satte det sidste mål ind kort før tid på straffe.

Cruzeiro fører Serie A med 65 points og har inden de sidste 7-8 runder 12 points at tære på i forhold til de nærmeste forfølgere fra Grêmio. Det lugter stærkt af et tredje brasilianske mesterskab til klubben fra Belo Horizonte.

Criciúma viste god kampmoral på Mineirão, og det skal der også til, hvis "Tigrene" skal reddet livet i Serie A. Holdet har 4 points op til den rigtige side af nedrykningsstregen og har desuden én kamp mere på kontoen.