mandag den 14. oktober 2013

Atlético-MG satte mesterskabsfavoritterne på plads

Atlético-MG har haft et fantastisk 2013, hvor de zebrastribede fra Belo Horizonte høstede sin hidtidige største triumf med sejren i Copa Libertadores. Året har imidlertid ikke været helt perfekt for Atlético-MG, idet "O Galo" (Hanen) på den hjemlige scene har kunne se ærkerivalerne fra Cruzeiro styre sikkert mod det brasilianske mesterskab.

Det var derfor et opsat Atlético, som hjemme på Arena Independência tog imod de blå "ræve" med mission at sætte titelfavoritterne på plads. Det lykkedes til fulde. "O Galo" dominerede kampen nærmest fra start til slut, og belønningen kom med 5 minutter igen af matchen, da banens bedste spiller Fernandinho udplacerede en godt spillende Fábio i gæsternes bur.

Indsatsen lover godt for Atléticos kommende deltagelse ved VM for klubhold, hvor brasserne sammen med Bayern Munchen er favoritter til en finaleplads. Cruzeiro har haft en forrygende offensiv i dette års Serie A med 58 mål i 28 kampe, men Atléticos defensiv lukkede effektivt ned for gæsternes bevægelige angrebsspil. Det må give noget selvtillid, såfremt der skulle stå Ribery og Robben pa menuen i Marokko til december.

Cruzeiro holder trods nederlaget sin 1. plads i Serie A med hele 10 points ned til de nærmeste forfølgere fra Botafogo. Der resterer bare 10 runder, og statistikere har udregnet det som 94% sandsynligt at "A Raposa" (Ræven) render med det brasilianske mesterskab. Atlético-MG ligger fint til på 5. pladsen med sit på det tørre. Næste års plads i Copa Libertadores er allerede sikret via sejren i dette års turnering.

Se målet fra Atletico-MG - Cruzeiro

Ingen kommentarer:

Send en kommentar