lørdag den 19. oktober 2013

Bombe, peberspray og kampafbrydelse i Belém

Det blev kun til små 80 minutter fodbold, da Paysandu og Avaí denne fredag aften mødtes på Curuzu i Belém i den brasilianske Serie B.

Kampen måtte simpelthen afbrydes, da tilhængerne af det nedrykningstruede hjemmehold kom uden for pædagogisk rækkevidde. De kastede ting efter Avaís spillerbænk, forsøgte at sparke hegnet til banen ned og sluttede tosserierne af med at smide en mini-bombe efter militærpolitiet, som var flittige med pebersprayen for at få de hidsige fans i behørig afstand af banen.

Avaí førte pa det tidspunkt kampen med 2-0 pa målene af Betinho og Cleber Santana, og mon ikke at oprykningskandidaterne får lov til at beholde de 3 points til trods for at kampen ikke blev spillet til ende. Sejren er i hvert fald registreret på de fleste stillinger, hvor Avaí nu indtager en 3. plads i Serie B bagved Palmeiras og Chapecoense og med Sport Recife pa den sidste oprykningsplads.

Det ser mere end sort ud for Paysandu. "O Papão do Curuzu" (Bøhmanden fra Curuzu) skræmmer ikke mange for tiden. Holdet ligger tredjesidst med 6 points op til redningen, og efter aftenens ballade venter der udover en bøde helt sikkert også en fratagelse af hjemmebanefordelen i en del kampe. Det ligner spil i Serie C for drengene fra Belém.

Se målene fra Paysandu - Avaí

Tosserierne kulminerer med at fansene smider en minibombe på banen

Fredagens kampe, Serie B:
ASA - Oeste  3-0
Boa - América-RN  3-2
Ceará - América-MG  1-1
Paysandu - Avaí, kampen afbrudt ved stillingen 0-2

Ingen kommentarer:

Send en kommentar