mandag den 28. oktober 2013

En hanekam med kyllingehjerne blev dyr for Grêmio

Coritiba stod for rundens massakre, da holdet hjemme på Couto Pereira besejrede Grêmio med hele 4-0. Gæsternes Pará fik en mareridtsagtig start på matchen med et selvmål efter bare 15 sekunder, og kantspilleren med hanekammen stjal midt i 2. halvleg endnu en gang billedet, da han så direkte rødt efter en hensynsløs tackling på Geraldo. Her kan man godt snakke om en hanekam med kyllingehjerne...

Kampen var på dette tidspunkt allerede afgjort, idet Coritiba kun skulle bruge 1 time til at banke fire kasser ind bag den tidligere landsholdskeeper Dida. Veteranen og klubidolet Alex fulgte op med en scoring efter den ulykkelige Pará, Robinho sørgede for den tredje scoring, mens Geraldo lukkede festen med en god halv time tilbage af kampen.

Coritiba rykker med sejren op som nummer 13 med 7 points ned til nedrykningsstregen. Grêmio taber et vigtigt skridt i topkampen, hvor "O Tricolor" på 3. pladsen nu har 12 points op til duksene fra Cruzeiro. En plads i Top 4 og dermed kvalifikation til Copa Libertadores 2014 er også kommet under pres. Et forspring på 4 points ned til Goiás på 5. pladsen kan med 7 runder igen hurtigt få ben at gå på.

Se højdepunkterne fra Coritiba - Grêmio

En hanekam med kyllingehjerne


Søndagens kampe, Serie A:
Bahia - Atlético-PR  1-1
Corinthians - Santos  1-1
Coritiba - Grêmio  4-0
Fluminense - Vitória  2-3
Internacional - São Paulo  2-3
Náutico - Goiás  0-2
Ponte Preta - Vasco da Gama  2-1
Portuguesa - Flamengo  0-0  (Tjek Andreas Knudsens referat her)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar