torsdag den 24. oktober 2013

NextGen-brassere vinder puljefinale ved VM

De brasilianske talenter sluttede gruppespillet i FIFA U17 World Cup af med en sikker 3-0 sejr over Honduras. Boschilia slog til med to mål inden for de første 45 minutter, mens Caio Rangel sørgede for den tredje kasse midt i 2. halvleg.

Sejren var yderst fortjent. Brasserne vandt skudstatistikken med 18-1 og ejede bolden i 79% af tiden. Eneste malurt i det gul-grønne bæger var, at Abner pådrog sig en skade, som måske betyder at venstre backen er færdig i turneringen.

Brasilien vinder dermed sin pulje med 3 sejre i 3 kampe og en målscore på 15-2. Honduras følger brasserne med over i 1/8-finalen fra 2. pladsen, mens gruppens nummer 3 fra Slovakiet må afvente resultat af de øvrige puljer. De fire bedste 3'ere fra de i alt seks puljer får nemlig en ekstra chancen i turneringen.

Næste match for de brasilianske talenter bliver mandag den 28. oktober i Abu Dabi, hvor Nathan & Co skal op mod en endnu ikke defineret modstander.