mandag den 28. oktober 2013

Ponte Preta-stopper laver selvmål for anden kamp i træk

Ponte Preta lever stadigvæk med håbet om at redde endnu en sæson i Serie A efter at "Den Sorte Bro" hjemme i Campinas besejrede Vasco da Gama med 2-1.

Rio-holdet tog ellers føringen efter et kvarters spil, da stopperen Diego Sacoman for anden weekend i træk brillerede med et selvmål. Ponte Preta viste dog stor fightervilje og fik vendt opgøret på mål af Adrianinho og Uendel inden for kampens sidste 10 minutter. 

Vasco har sandt for dyden ikke været heldige med sine keepere i denne sæson, og Alessandro brillerede da også med et fælt og dyrt drop ved Ponte Pretas sejrsmål. Rio-klubben solgte i starten af året keeperen Fernando Prass til Palmeiras. Det har vist sig at være en katastrofal beslutning for hverken Alessandro, Michel Alves eller Diogo Silva har levet op til den standard, som man kan forvente af en keeper i Serie A.

Resultatet betyder, at Ponte Preta rykker op på 16. pladsen, mens Vasco må ned som nummer 17. Begge mandskaber er noteret for 33 points og der er 3 points op til den rigtige side af nedrykningsstregen. Der resterer nu 7 spillerunder, så lokummet brænder alvorligt for begge klubber.

Se målene fra Ponte Preta - Vasco da Gama

Ingen kommentarer:

Send en kommentar