mandag den 21. oktober 2013

Argentinsk playmaker håner Grêmio efter classico

"I skal kigge VHS-bånd igennem, hvis I skal gense nogle af jeres titler!"
Internacionals anfører D'Alessandro var i godt hånehumør over for ærkerivalerne fra Grêmio efter at søndagens GreNal nummer 398 var endt 2-2. Resultatet betyder, at Grêmio mistede en gylden mulighed for at hente points ind på topholdet Cruzeiro i jagten på det brasilianske mesterskab. "O Tricolor" har med 8 runder igen 9 points op til duksene, og mesterskabschancen er nu statistisk udregnet til sølle 2 %. 

Resultatet 2-2 var et fair resultat efter en omskiftelig affære. Internacional kom tidligt foran på et langskud af muskelbundtet William, men Grêmio fik vendt kampen på et bizart selvmål af Jackson og så et flot scoring af den chilenske landsholdsangriber Eduardo Vargas. Internacional fik på den midlertidige hjemmebane i Caxias do Sul udlignet et kvarter inde i 2. halvleg, da den argentinske playmaker udnyttede et straffespark begået mod ham selv. 

Det er ikke kun Grêmio, som må ærgre sig over 2 tabte points. Internacional havde også brug for en sejr i jagten på den Top 4, som giver adgang til Copa Libertadores 2014. "O Colorado" (De Røde) har 8 points derop, og spørgsmålet er om ikke denne chance er forspildt. Internacional er dog med i pokalturneringen Copa do Brasil, og her får vinderen også en plads i Sydamerikas fornemste klubturneringen. Mon ikke D'Alessandro & Co. nu lægger alle æggene i pokalkurven.

Se lene fra Internacional - Grêmio

Ingen kommentarer:

Send en kommentar