torsdag den 17. oktober 2013

Tronskiftet nærmest fuldbyrdet på Mineirão

Cruzeiro kom efter to nederlag i træk tilbage på mesterskabskursen, da man hjemme på Mineirão besejrede de regerende brasilianske mestre fra Fluminense med 1-0. Angriberen Borges blev matchvinder, da han 17 minutter inde i 2. halvleg udplacerede reservekeeperen Kléver. Fluminenses normale førstevalg Diego Cavalieri er på tur med det brasilianske landshold, og han er først til rådighed i den næste spillerunde.

Gæsterne fra Fluminense kunne godt have raget det ene point til sig, men angriberen Samuel misbrugte hele tre chancer, hvor den største faldt kort for tid. Fluminense spillede på dette tidspunkt med en mand i undertal efter at Rafael Sóbis med et kvarter igen fik udstedt en tidlig badebillet efter to gule kort, men trods god fight var marginalerne ikke med Rio-holdet i denne omgang.

Cruzeiro har et forspring på 10 points til de nærmeste forfølgere fra Grêmio, og med sølle 9 runder igen skal hjulene nærmest falde af Marcelo Olivieras velsmurte maskine, hvis man skal undgå at løbe med klubbens tredje brasilianske mesterskab.

Det ser en del sortere ud for de forsvarende brasilianske mestre fra Fluminense. "O Tricolor" er nu uden sejr i de sidste fem kampe, og nedrykningssnoren er snublende nær for Vanderlei Luxemburgos tropper. Fluminense har bare tre points ned til Criciúma, som er det første mandskab på den forkerte side af stregen.