fredag den 25. oktober 2013

Vasco sagde farvel til pokalen efter målfest

Vasco da Gama vandt torsdagens returkamp i Copa do Brasil med 3-2 over gæsterne fra Goiás, men Rio-drengene måtte alligevel forlade turneringen. Goiás havde vundet det første opgør i Goiânia med 2-1, og dermed napper "O Esmeraldino" (De Smaragdgrønne) semifinalepladsen på reglen om flest udebanemål.

"O Cruz-Maltino" fik ellers en flot start på matchen, da unge Thalles med to kasser bragte sit mandskab foran i den samlede stilling. Goiás fik imidlertid svaret igen ved Hugo og Amaral, og i begge tilfælde var det den trinde forward Walter iført en uklædelig badehætte, som stod i oplæggerens rolle.

Vasco kæmpede ufortrødent videre og lejesvenden Willie fik med godt 10 minutter igen bragt spændingen tilbage i kampen med sit mål til 3-2. Dermed manglede hjemmeholdet bare en enkelt kasse for at gå videre til næste runde, men målet udeblev til stor skuffelse for de over 30.000 tilskuere på Maracanã.

Goiás får mere Rio de Janeiro og Maracanã i semifinalen, hvor Walter & Co. møder Flamengo. I den anden halvdel står duellen mellem Atlético-PR og Grêmio. Kampene spilles den 30. oktober med returkamp ugen efter. Den samlede vinder af Copa do Brasil udstyres med en plads i Copa Libertadores 2014, så der står masser på spil for de fire tilbagevarende klubber.  

Se målene fra Vasco da Gama - Goiás

Den trinde Goiás-forward Walter med to assists og grim badehætte

Ingen kommentarer:

Send en kommentar