mandag den 21. oktober 2013

Lækkerier fra Ganso og stupiditeter fra Maicon

Det holdt hårdt, men São Paulo fik reddet en vigtig 1-0 sejr med hjem fra søndagens kamp på Arena Fonte Nova mod Bahia. Angriberen Aloísio, som ikke havde nettet i de sidste 11 kampe, slog til med matchens eneste mål midt i 1. halvleg.

Men det var op ad bakke for Muricy Ramalhos tropper, som fik et mål annulleret i 1. halvleg og som måtte fuldføre matchen med bare 9 mand på banen. Denílson, som ikke indfriede de store forventninger i Arsenal, røg efter en god halv times spil ud for en stupid tackling på hårfagre William Barboa, og Maicon kan sammen med sin makker på den defensive midtbane også passende sendes til et IQ-tjek for at se dobbelt gult med et kvarter igen. Det er decideret uintelligent at klappe af dommeren lige efter at man har fået en advarsel, bare DUMT!

Bahia formåede bortset fra et enkelt forsøg på træværket ikke at blive rigtigt farlige foran sit hjemmepublikum, og holdet fra Salvador nærmer sig nu faretruende nedrykningsstregen med 8 runder igen. Der er bare 3 points ned til Vasco, som er det første hold under den stiblede linje. Det ser bedre ud for São Paulo, som avancerer til 10. pladsen med 7 points ned til den kritiske zone.

Se målet fra Bahia - São Paulo


Lækkerier fra Ganso...

Og stupiditeter fra Maicon!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar