torsdag den 3. oktober 2013

Mirakel på vej i Náutico?

Der var et vaskeægte bundbrag på Moisés Lucarelli i Campinas, hvor hjemmeholdet Ponte Preta tog imod Náutico i den 25. spillerunde af Serie A.

Det lignede længe en hjemmesejr på det mål som topscorer William satte ind i slutningen 1. halvleg, men Hugo og Maikon Leite fik vendt det hele på hovedet i løbet af de sidste 10 minutter. Náutico fik dermed en 2-1 sejr med hjem til Recife, og man må sige at den absolutte bundprop har fået sin anden luft i ligaen.

Det var nemlig Náuticos anden sejr i træk, og "O Timbu" har nu "kun" 10 points op til São Paulo, som er det første hold på den rigtige side af nedrykningsstregen. Recife-klubben har været storforbrugere af trænere i denne sæson, men noget tyder på, at Marcello Martelotte har fundet lidt af en mirakelkur til et ellers dødsdømt mandskab.

Det var selvfølgelig en streg i regningen for Ponte Preta, som havde regnet med sikre 4 points. "Den Sorte Bro" ligger fortsat næstsidst, og den gamle VM-back Jorginho skal trylle fem points mere ind på kontoen i forhold til de øvrige bundhold for at sikre endnu en sæson i Serie A.