onsdag den 23. oktober 2013

Den Sorte Bro tabte og vandt historisk kamp

Ponte Preta skulle for første gang i sin 113-årige lange historie spille en officiel kamp uden for Brasiliens grænser, da man tirsdag aften spillede returkamp i Copa Sulamericana mod Deportivo Pasto fra Colombia.

"Den Sorte Bro" tabte ganske vist den historiske match med 1-0 på det mål, som Mina bankede ind 7 minutter ind i 2. halvleg, men Ponte Preta blev en samlet vinder, da det første møde i Campinas var endt med en hjemmesejr på 2-0.

Brasserne var ikke uheldige med det knebne nederlag på Estádio Departamental Libertad, da Deportivo Pasto knaldede bolden på træværket en gang i hver halvleg.

Ponte Preta er dermed videre til kvartfinalen i turneringen, og her skal man op mod 103-årige Velez Sarsfield. Den argentinske storklub banede sig vej efter to 2-1 sejre over et andet colombiansk mandskab, nemlig La Equidad.