mandag den 14. oktober 2013

Vasco på vej mod endnu et historisk lavpunkt?

Storklubben Vasco da Gama gennemlevede det sorteste øjeblik i klubbens historie, da man i 2008 rykkede ud af landets bedste fodboldrække og ned i Serie B. Nu er der tegn i sol, måne og stjerner på, at "O Cruz-Maltino" er ved at lave en dacapo.

Vasco led søndag et 3-2 nederlag i Criciúma, som også kæmper med næb og klør for at holde sig oppe i landets bedste række. "Tigrene" var i teten igennem hele kampen, og da Vasco endelig skulle sætte slutspurten ind, røg unge Willie ind i en tåbelig udvisning, da han protesterede for voldsomt over et gult kort.

Helten i Criciúma var helt sikkert West Ham-floppet Wellington Paulista, som leverede to scoringer, heraf det sidste blev sat ind på straffespark. Den lynhurtige angriber Lins var også en torn i øjet på Vasco-forsvaret med et mål og et fremprovokeret straffespark.

For Vasco udlignede først den unge Marlone, som har fået et flot gennembrud i klubben, og bagefter var det topscorer André, som udnyttede et straffespark til at skabe balance på måltavlen i 5 minutters tid. 

Criciúma rykker med sejren op på 17. pladsen med 2 points op til nedrykningsstregen, mens Vasco med samme pointscore må ned som nummer 18 på reglen om færrest sejre. Sandsynligheden for at Criciúma rykker ned er vurderet til 41%, mens Vasco ligger på bekymrende 42%.

Se målene fra Criciúma - Vasco da Gama

Sondagens kampe, Serie A:
Atlético-MG - Cruzeiro  1-0
Atlético-PR - Portuguesa  1-0
Botafogo - Flamengo  2-1
Criciúma - Vasco da Gama  3-2
Goiás - Bahia  3-1
Internacional - Náutico  4-1
São Paulo - Corinthians  0-0

Ingen kommentarer:

Send en kommentar