onsdag den 30. oktober 2013

América-MG uden coolness mod Bøh-manden fra Belém

Paysandu med det specielle kælenavn "O Papão" (Bøh-manden) høstede sæsonens første udesejr i Serie B, da man på Arena Independência i Belo Horizonte slog América-MG med 1-0.

Angriberen Careca blev matchvinder, da han 37 minutter inde i 1. halvleg udnyttede et præcist indlæg fra Diego Barboza. Dermed fik "O Papão" tre vigtige points i kampen for at undgå nedrykning. Holdet fra Belém ligger stadigvæk på en nedrykningsplads, men der er nu kontakt til klubberne over stregen.

Nederlaget var til gengæld en kæmpe bet for América-MG, som jagter oprykning til Serie A. Klubben havde lanceret en tilbudspris på små 15 kr. for at komme ind til matchen, og det havde 12.959 personer sagt "ja tak" denne tirsdag aften. Det er flot for en klub, der normalt trækker omkring 1.000 tilskuere til sine hjemmekampe.

América-MG havde dog hverken heldet eller den coolness, som kunne overbevise tilskuerne om at de skal komme igen. Heldet udeblev, da Alessandro fejlagtigt fik annulleret et mål for offside i kampens start, og Willian svigtede hele sit hold, da han lige for pausen røg ud for at nikke en skalle.

Med nederlaget får América det svært med at hænge på i oprykningskampen. Der resterer nu 6 runder og "O Coelho" (Kaninen) har 5 points op til Top 4. Største hurdle for klubben bliver faktisk at få styr på sin hjemmebane, hvor man nu ikke har vundet i de sidste 6 kampe i træk