mandag den 7. oktober 2013

Cruzeiro snublende nær mesterskabet

Uovervindelige Cruzeiro tog endnu et vigtigt skridt mod det brasilianske mesterskab, da "A Raposa" (Ræven) på Arena Pernambuco besejrede bundproppen Náutico med hele 4-1. Det lyder måske ikke som den helt store bedrift, men det skal med til historien, at Náutico mødte op til kampen med stor selvtilliden efter to sejre i træk.

Favoritterne havde da også problemer med værterne i en 1. halvleg, som endte 1-1. De blå ræve satte imidlertid tingene på plads med tre scoringer efter pausen. Ricardo Goulart (2), Éverton Ribeiro og Kayke scorede for gæsterne, mens Maikon Leite sørgede for hjemmeholdets enlige træffer.

Cruzeiro er nu oppe på 12 kampe i træk uden nederlag, og Marcelo Oliveiras mandskab har med 12 runder igen hele 11 points ned til Grêmio på 2. pladsen. Det lugter af et mesterskab. Sportsavisen Lance har da også udregnet det til 97% sandsynligt, at titlen ender i Belo Horizonte. Nautico ligner til gengæld en sikker nedrykker med et pointmæssigt underslæb på 13 points i forhold til São Paulo på den vigtige 16. pladsen.