søndag den 6. oktober 2013

Fodermester Ganso hiver São Paulo op over stregen

Stopperen Antônio Carlos blev sammen med Paulo Henrique Ganso den store helt, da São Paulo foran 22.252 tilskuere på Morumbi besejrede Vitória med 3-2 i den 26. runde af Serie A.

Antônio Carlos blev matchvinder, da han med bare fire minutter igen sendte et frispark fra playmakeren Paulo Henrique Ganso det sidste stykke ind over målstregen.

Det var også et samarbejde mellem de to, som åbnede scoringen efter bare 5 minutter spil, og Ganso understregede sin gode form, da han midt i 2. halvleg lagde op til en scoring af Luís Fabiano.

Dermed kom São Paulo tilbage på sejrssporet efter tre nederlag i rap, og "O Tricolor" rykker med resultatet op over nedrykningsstregen på bekostning af Vasco da Gama.

Vitória holder sin 6. plads i tabellen, men nederlaget koster i forhold til Copa Libertadores-kvalifikationen. Holdet fra Salvador har 4 points op til den attraktive Top 4, som pt. består af Cruzeiro, Grêmio, Botafogo og Atlético-PR.