mandag den 28. oktober 2013

Tyren Aloísio tromlede Internacional

São Paulo har lagt nedrykningskampen bag sig efter at "O Tricolor" besejrede Internacional med 3-2 på Centenário i Caxias do Sul. Angriberen Aloísio understregede sin gode form ved at sørge for alle gæsterne mål, mens OL-topscoreren Leandro Damião og Jorge Henrique nettede for hjemmeholdet.

Internacional var ikke helt tilfredse med dommeren, som overså en offside ved gæsternes første scoring, og "O Colorado" (De Røde) var heller ikke enige i det ene af de to straffespark, som blev begået mod Ademílson. Spørgsmålet er om Jorge Henrique fiskede U20-landsholdsangriberens fod inden eller uden for straffesparksfeltet.

Aloísio, som går under kælenavnet "Boi Bandido" (Tyren), har nu scoret 6 mål i de sidste 3 kampe, og det er noget af en forvandling for en spiller, som forinden spillede 11 kampe i træk uden at få netmaskerne til at blafre. Det var også bemærkelsesværdigt, at Aloísio havde fortrængt målmandslegenden Rogério Ceni som straffesparksskytte, men med fire brændte forsøg i 2013 har veteranen vel også opbrugt sin kvote.

São Paulo rykker med sejren op på 9. pladsen i Serie A, og mestrene fra 2006-08 har nu 10 points ned til nedrykningsstregen. Det burde være nok med 7 runder igen. Internacional daler til 10. plads med et point færre end søndagens overmænd.

Se målene fra Internacional - São Paulo

Ingen kommentarer:

Send en kommentar