torsdag den 10. oktober 2013

Kaptajn Cris sikrer Vasco sejren i Rio-derby

Vasco da Gama hentede tre livsvigtige points i kampen om overlevelse i Serie A, da "O Cruz-Maltino" på neutral bane i Florianópolis besejrede bysbørnene fra Fluminense med 1-0.

Den udskældte stopper Cris havde fået rollen som anfører, og den tidligere Lyon-spiller viste vejen, da han efter 10 minutters spil headede en frisparksbold fra Marlone ind bag reservekeeperen Kléver. Kléver havde fået chancen i stedet for Diego Cavalieri. som er på langfart med det brasilianske landshold.

Vasco var ikke uheldige med at hive de tre points i land. Fluminense havde dobbelt så mange afslutninger som hjemmeholdet, men Diogo Silva præsterede små mirakler mellem stængerne denne onsdag aften.

Resultatet var ikke nok til at bringe Vasco over nedrykningsstregen, idet de øvrige bundhold pånær Náutico også havde en udbytterig dag. Vasco har dog kun ét point op til den attraktive 16. plads.

Fluminense daler til 12. pladsen i tabellen og drømmen om spil i Libertadores er nu forvandlet til frygten for at rykke i Serie B. "O Tricolor" har nu kun 2 points at tære på i forhold til hold som Vasco.

Se malet fra Vasco da Gama - Fluminense

Ingen kommentarer:

Send en kommentar