fredag den 4. oktober 2013

Vasco da Gama fik vendt skuden

Vasco da Gama fik langt om længe noget at glæde sig over, da "O Cruz-Maltino" på den lånte hjemmebane i Mogi Mirim besejrede Internacional med 3-1.

Edmilson åbnede scoringen for hjemmeholdet efter 9 minutters spil, mens Internacional fik udlignet ved Jorge Henrique efter 18 minutter.

Indskiftede André bragte Vasco foran lige inden pausen, mens en anden indskiftningsspiller Willie bragte sit hold på 3-1 med et kvarter igen efter et koks i Internacionals bagerste rækker.

Det var Vascos første sejr i syv kampe, og Juninho Pernambucano & Co. rykker dermed op over nedrykningsstregen med et point ned til storklubben São Paulo, der må en tur den modsatte vej.

Internacional er nu oppe på fire nederlag i træk, og træner Carlos Dungas træk med at lade landsholdspillere som Leandro Damião og Diego Forlán starte på bænken har indtil videre spillet fallit.

"O Colorado" (De Røde) daler til 10. pladsen med 7 points op til Top 4 og kvalifikation til Copa Libertadores, mens der ligeledes er syv points ned til nedrykningsstregen.