onsdag den 9. oktober 2013

Palmeiras kunne uden sine landsholdsspillere

Storklubben Palmeiras genoptog kursen mod en hurtig tilbagevenden til landets bedste fodboldrække, da "O Verdão" (De Grønne) på den lånte hjemmebane i Londrina besejrede Figueirense med hele 4-0. Dermed fik holdet fra São Paulo hurtigt taget revanche for søndagens 3-2 nederlag til ABC.

Angriberen Alan Kardec scorede to af målene, og lejesvenden fra Benfica er nu oppe på12 kasser i Serie B. Det giver en 5. plads på en topscorerliste, der føres suverænt af Chapecoense-angriberen Bruno Rangel, som har nettet 27 gange i de hidtidige 28. runder.

Palmeiras' øvrige mål denne tirsdag blev sat ind af Mendieta og Serginho. Sidstnævnte fik i slutminutterne serveret en scoring efter et flot forarbejde af Alan Kardec og venstre backen Juninho. Hjemmeholdet måtte stille op uden nøglespillere som Henrique og Valdivia, som er af sted med hhv. det brasilianske og chilenske landshold.

"O Verdão" fører rækken i suveræn stil med 62 points med et forspring på 9 points ned til Chapecoense. Avaí rykker op på 3. pladsen efter en vigtig sejr hjemme over Sport Recife, som med resultatet må ned som nummer 4. Paraná fik ørene i maskinen ude mod América-RN, og holdet fra Curitiba rykker derfor ud af den Top 4, som belønnes med oprykning til Serie A.

I bunden ser det sort ud for ASA, mens klubberne São Caetano, Paysandu og América-RN fortsat har kontakt med holdene på den gode side af nedrykningsstregen. Der kommer allerede en chance til at ændre tingenes tilstand fredag-lørdag, hvor man spiller den 29. ud af de i alt 38 spillerunder i denne intensive turnering.

Se målene fra Palmeiras - Figueirense


Tirsdagens kampe, Serie B:
América-MG - Chapecoense  1-1
América-RN - Paraná  4-1
Atlético-GO - ASA  5-1
Avaí - Sport Recife  1-0
Ceará - Bragantino  5-3
Guaratinguetá - São Caetano  3-2
Joinville - ABC  1-2
Oeste - Icasa  0-0
Palmeiras - Figueirense  4-0
Paysandu - Boa  0-0

Ingen kommentarer:

Send en kommentar