torsdag den 3. oktober 2013

30 minutters drømmefodbold nok for Cruzeiro

Cruzeiro understregede endnu en gang sin fænomenale form, da "A Raposa" (Ræven) hjemme på Mineirão besejrede Portuguesa med hele 4-0. Hjemmeholdet satte gæsterne under pres fra første fløjt, og Portuguesa-forsvaret kom hurtigt til at virke som en flok statister fanget i Cruzeiros kvikke kombinationer.

Da der var spillet en lille halv time havde Cruzeiro allerede lukket og slukket for alt spænding foran med 4-0. Éverton Ribeiro, Borges, William og igen Borges sørgede for målene, og det var bemærkelsesværdigt at hele tre scoringer kom efter returbolde. I Cruzeiro mestrer man mange ting, og heriblandt kunsten at følge chancerne op.

Det var Cruzeiros 11. kamp i træk uden nederlag, og de blå ræve styrer sikkert mod mesterskabet. Der resterer 13 spillerunde, og de nærmeste forfølgere fra Grêmio har 11 points op. For Portuguesa blev der vendt op og ned på tingene. I søndags baskede den lille São Paulo-klub verdensmestrene fra Corinthians med 4-0. Nu blev man selv offer for en omgang goalshow i landets bedste fodboldrække. 

Se målene fra Cruzeiro - Portuguesa

Éverton Ribeiro åbnede for målsluserne på Mineirão (Foto: Lance)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar