torsdag den 17. oktober 2013

Rent pirateri pa Arena Grêmio

Hernán Barcos alias "Piraten" var tilbage i skarpretterens rolle, da Grêmio hjemme på sin flotte nye arena besejrede Corinthians med 1-0.

Den argentinske angriber sørgede for sejrsmålet små 4 minutter i 2. havleg efter et fint oplæg fra Maxi Rodriguez. Barcos viste sin store klasse, da han tæmmede afleveringen med brystet for derefter at knalde bolden ind forbi kæmpen Cássio i gæsternes mål. Dermed kom "Piraten" endelig igen på måltavlen efter at have skudt med blankt i de sidste 9 kampe. 

Grêmio rykker med sejren op på 2. plads i Serie A med 10 points op til mesterskabsfavoritterne fra Cruzeiro. Mens løbet om mesterskabet nok er kørt, sa ligger Grêmio mere end godt til i spillet om de fire pladser til Copa Libertadores 2014. "O Tricolor" har her 11 points at tære på i forhold til Internacional, som på 6. pladsen er de nærmeste udfordrere til en plads i Sydamerikas fornemste turnering. Atlético-MG på 5. pladsen er jo som sydamerikanske mestre allerede kvalificeret.

Corinthians vandt både Copa Libertadores og VM i 2012, men holdet er sunket gevaldigt i styrke siden da. "O Timão" (Det Store Hold) har nu ikke scoret i de sidste 4 kampe, og klubben kan på 13. pladsen ikke sige sig helt fri for nedrykningsfare. 5 points skiller de regerende verdensmestre fra en tur i Serie B.

Se målet fra Grêmio - Corinthians

Ingen kommentarer:

Send en kommentar