søndag den 20. oktober 2013

Brasiliens 'Tahiti' uddeler tørre tæsk

Santos måtte tidligere på året lægge ører til øgenavne som Brasiliens Tahiti efter den ydmygende 0-8 oplevelse på Camp Nou til Neymar og Barcelona. Denne lørdag fik mandskabet fra havnebyen så endelig lov til selv at uddele nogle ordentlige smæk, da man på Arena Pernambuco besejrede bundproppen Náutico med hele 5-1.

Santos tog føringen efter bare 40 sekunders spil, da Thiago Ribeiro udnyttede hjemmeholdets gæstfrihed. Cícero øgede til 2-0, Everton Costa til 3-0 inden at Cícinho sørgede for 4-0. På dette tidspunkt var der spillet mindre end 30 minutter.

Herefter skruede "Fiskene" ned for blusset, og Náutico kunne ridde stormen af i en 2. halvleg, som sluttede 1-1. Den tidligere Santos-spiller Maikon Leite reducerede lige efter pausen inden at kampens store spiller Cícero igen kort for tid satte prikken over i'et i en flot Santos-opvisning med målet til 5-1

Santos avancerer med sejren til 6. pladsen i Serie A med 6 points op til den Top 4, som udløser spil i Copa Libertadores 2014. Det ser til gengæld håbløst ud for Náutico, som med 8 runder igen har 17 points op til den rigtige side af nedrykningsstregen.