mandag den 14. oktober 2013

Drømmescoring af "Den nye Oscar"

Internacional forkælede for en gang skyld sine hårdt prøvede supportere, da man på den midlertidige hjemmebane i Caxias do Sul besejrede agterlanternen Náutico med hele 4-1.

Den argentinske playmaker D'Alessandro viste prøver på sin flotte sparketeknik, da han åbnede scoringen efter godt et kvarters spil, men gæsterne fik svaret igen på mål af Thiago Real midt i halvlegen.

Unge Otávio bragte smilene tilbage hos de 5.403 på tribunen kort før pausen, da han om muligt leverede et endnu flottere mål end D'Alessandros. Otávio har fået et flot gennembrud i år, og den 18-årige midtbanespiller ligner på mange områder "Den nye Oscar".

"O Colorado" (De Røde) satte tingene på plads i 2. halvleg, men det skete først efter at Náutico var blevet reduceret til 10 mand. Herefter var det ingen problemer for muskelmanden Willians og den gamle landsholdsback Kléber at banke de sidste søm i gæsternes ligkiste.

Internacional ligger nu 7'er i Serie A med 8 points op til den Top 4, som giver adgang til Copa Libertadores. Náuticos skæbne er så godt som beseglet i bunden af rækken, hvor holdet fra Recife nu har 17 points op til redningen.

Se målene fra Internacional - Náutico

Ingen kommentarer:

Send en kommentar