onsdag den 2. oktober 2013

Kanonkasse og rødt kort til landsholdsspiller

Palmeiras tog endnu et vigtigt skridt mod en tilbagevenden til eliten, da "O Verdão" (De Grønne) i Rio Preto besejrede Oeste med 2-0.

Den unge angriber Leandro, som fik en landskamp for Brasilien under Scolari tidligere på året, markerede sig på godt og skidt. Efter et kvarters spil scorede Leandro et flot mål på oplæg af playmakeren Valdivia, og midt i 2. halvleg ragede lejesvenden fra Grêmio sit andet gule kort til sig for at trække tiden.

Udvisningen fik dog ikke de helt store konsekvenser for Palmeiras, idet hjemmeholdet i samme situation blev reduceret til 10 mand. Keeperen Fernando Leal røg nemlig i flæsket på Leandro som svar på angriberens provokation, og det blev korrekt takseret til et direkte rødt kort.

Palmeiras fik i overtiden øget til 2-0, da indskiftede Serginho simpelthen løb fra Oeste-forsvaret og sendte bolden ind bag reservekeeperen Paes.

Palmeiras topper Serie B med 59 points for 26 kampe, og det ser mere end godt ud med hensyn til avancement til Brasiliens bedste fodboldrække. Der skal i alt findes fire oprykkere, og "O Verdão" har med 12 runder igen 17 points ned til Joinville på 5. pladsen.

Se målene fra Oeste - Palmeiras

Leandro fejrer sit flotte mål mod Oeste (Lance)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar