fredag den 25. oktober 2013

Et befriende nederlag til Coritiba

Coritiba er ude af Copa Sulamericana efter at holdet led endnu et nederlag til Itagüi. Colombianerne havde vundet det første opgør i Curitiba med 1-0, og Itagüi gjorde arbejdet færdigt med 2-1 hjemme i Envigado. Gæsterne tog ellers føringen ved Chico, men midtbanespilleren Quiñónes fik vendt matchen med to fine scoringer.

Itagüi møder i kvartfinalen Libertad, som sendte brasilianske Sport Recife ud af turneringen med cifrene 4-1. For Coritiba kom exitten dog mere end belejligt. Klubben har mere end rigeligt at se til med at undgå nedrykning i den hjemlige Serie A, og træner Péricles Chamusca luftede derfor en del reservespillere i torsdagens returkamp

Bahia måtte også sige farvel til turneringen. "O Tricolor" vandt ganske vist returkampen mod Nacional de Medellín med 1-0, men da colombianerne havde vundet det første opgør i Medellín med samme cifre, skulle det hele afgøres fra 11-meterpletten. Her trak Nacional det længste strå og med cifrene 4-3 er colombianerne videre til kvartfinalen, hvor de forsvarende mestre fra São Paulo venter.

Se målene fra Itagüi - Coritiba

Copa Sulamericana, returkampe:
Itagüi - Coritiba  2-1 (1-0)
Bahia - Nacional de Medellín 1-0 (0-1), Nacional videre 4-3 efter straffe

Ingen kommentarer:

Send en kommentar