torsdag den 10. oktober 2013

De blå mesterskabsfavoritter overlistet af São Paulo

Mesterskabsfavoritterne fra Cruzeiro måtte efter 12 kampe i træk uden nederlag langt om længe bøje sig i støvet, da "A Raposa" (Ræven) hjemme på Mineirão tabte med 2-0 til São Paulo.

São Paulo, som var uden den karantæneramte målmandslegende Rogério Cení, afgjorde matchen efter pausen. Højre backen Douglas lynede efter 31 minutters spil og bare 3 minutter senere var det hans kollega i den modsatte side Reinaldo, som fik de 40.743 betalende tilskuere til at tie helt stille.

"Rævene" kan skyde noget af skylden for nederlaget på manglende koncentration. Hjemmeholdet havde i 1. halvleg en kæmpe chance for at komme foran, men Willian formåede fra kanten af det lille felt at sende bolden på stolpen frem for ind i det tomme mål. Der var simpelthen århundredes afbrænder.

Ironisk nok mødte en masse Cruzeiro-fans op til kampen med et påklistret overskæg til ære for lejesvenden fra Metalist i Ukraine. Angriberen har virkelig været en nøglespiller i denne sæson, men denne gigant-misser kunne de sikkert godt have været foruden. Det var ikke spor skæg...

Cruzeiro bevarer trods nederlaget sit forspring i toppen af rækken på 11 points i forhold til Grêmio, som overraskende måtte se sig slået af Criciúma hjemme i egen hule. São Paulo holdt sig med sejren netop over nedrykningsstregen, og holdets træner Muricy Ramalho kan også glæde sig over at playmakeren Paulo Henrique Ganso er begyndt at indfri de store forventninger.