søndag den 20. oktober 2013

Palmeiras tættere på champagnefest

Palmeiras tog endnu et skridt mod en hurtig tilbagevenden til Serie A, da "O Verdão" (De Grønne) på fremmed græs besejrede midterholdet Bragantino med 2-0.

Lejesvenden fra Benfica Alan Kardec satte sin 13. sæsonscoring ind i Serie B efter 27 minutters spil, mens den tidligere Werden Bremen-spiller Wesley afgjorde affæren 2 minutter inde i overtiden. 

"O Verdão" måtte spille det meste af 2. halvleg med en mand i undertal efter udvisningen af den talentfulde angriber Leandro, som tidligere på sæsonen debuterede på det brasilianske landshold med en scoring, men oprykningsfavoritterne holdt stand trods dette handicap.

Palmeiras fører Serie B med 68 points for 31 kampe. Klubben har 10 points ned til Chapecoense, 18 til Sport Recife og Avaí, og 19 points til Paraná, som er den nærmeste udfordrer i kampen om de fire oprykningsbilletter. Champagnefesten er nu inden for en arms længde.

I bunden ser det fortsat tungt ud for Atlético-GO, São Caetano, Paysandu og ASA, som alle har et hul op til ABC, som er det første hold over nedrykningsstregen. Der resterer nu 7 runder, så der er stadigvæk meget at spille om.

Se målene fra Bragantino - Palmeiras

Lørdagens kampe, Serie B
ABC - Guaratinguetá  2-4
Bragantino - Palmeiras  0-2
Chapecoense - Sport Recife  0-0
Figueirense - Joinville  0-1
Paraná - Atlético-GO
São Caetano - Icasa  2-1

Ingen kommentarer:

Send en kommentar