torsdag den 31. oktober 2013

Flamengo med kæmpe fordel i pokalsemifinale

Flamengo tog et stort skridt mod finalen i Copa do Brasil, da "O Rubro-Negro" (De Rød-Sorte) på Serra Dourada i Goiânia besejrede Goiás med 2-1 i den  første semifinale.

Alle tre mål faldt i løbet af 1. halvleg. Paulinho bragte gæsterne foran efter et glimrende samspil med André Santos, Vitor fik udlignet på et tørt spark på den våde bane, men Chicão afgjorde matchen direkte på frispark.

Resultatet betyder, at Flamengo kan klare sig med en remis eller sågar et nederlag på 1-0, når der spilles returkamp på et garanteret fuldsat Maracanã om en uges tid. To udebanemål luner godt, fordi de tæller dobbelt ved balance i den samlede målscore.

Atlético-PR kom også fint fra land i sin semifinale med en 1-0 sejr over Grêmio. Dellatorre sørgede for kampens eneste mål, da han med små 10 minutter til pausen headede ligatopscorer Édersons præcise indlæg ind bag Dida i gæsternes bur.

De to mandskaber stiller op til kamp igen i næste uge på Arena Grêmio, hvor Atlético-PR kan leve med en remis. Hjemmeholdet skal jagte en sejr på 2-0 eller mere. Ender matchen 1-0 til Grêmio skal det hele afgøres på straffespark.