lørdag den 31. august 2013

Michael Jackson lægger op til John Lennon

Atlético-GO rullede sig ud hjemme på eget græs, da "O Dragão" (Dragen) besejrede Oeste med hele 4-0 i den ene fredagskamp i Serie B. Anfører Bida åbnede scoringen midt i 1.halvleg direkte på frispark, og Jorginho fordoblede føringen bare et par minutter senere.

De sidste to mål faldt inden for kampens sidste fem minutter. Først fulgte Marino op på en afslutning fra debutanten Adriano "Michael Jackson", og til allersidst gik der for alvor musik i den, da John Lennon kunne sætte en scoring ind på oplæg fra Michael Jackson. Hjemmeholdet stillede forøvrigt op uden Mahatma Gandhi, men så er det jo godt at musikdrengene kan tage over...

Atlético-GO, der ikke havde vundet hjemme på Serra Dourada siden den 5. spillerunde, fik med sejren lidt luft til nedrykningsstregen. Klubben fra Goiânia ligger nu nummer 14 med fire points ned til den kedelige streg. Oeste ligger lige en placering under Atlético noteret for et point færre end fredagens overmænd.

I den anden fredagskamp blev det til en 2-0 sejr til Avaí over bundproppen ABC. Hjemmeholdet kom foran i slutningen 1. halvleg på et kæmpedrop af ABC-keeperen Lopes, og kort før tid slog Avaí til på et straffespark. Cléber Santana blev dobbelt målscorer for holdet fra Florianópolis, som med sejren rykker op som nr. 6 i tabellen med ét point op til Top 4.

Der mangler endnu seks kampe i denne 18. spillerunde, og de spilles alle lørdag. Topholdet Palmeiras skal en tur til Ceará, mens der er direkte duel om en Top 4-placering, når Sport Recife tager imod Boa hjemme på Ilha do Retiro i Recife.