lørdag den 17. august 2013

Recifes Løver ordnede Dragerne fra Goiânia

Sport Recife konsoliderede sin 3. plads i tabellen, da "O Leão" (Løven) hjemme på Ilha do Retiro besejrede Atlético-GO med 3-2 i den 16. spillerunde af Serie B.

Hjemmeholdet fik en drømmestart med en scoring af Felipe Azevedo i det første spilminut, og Lucas Lima fordoblede føringen midt i halvlegen.

Atlético fra Goiânia - også kaldet "O Dragão" (Dragen) - kom tilbage efter pausen med en reducering af Pipico efter otte minutter, men Gabriel bragte igen hjemmeholdet foran med to kasser efter et kvarters spil.

Pipico var på spil for gæsterne med en endnu reducering efter 24 minutters spil, men nærmere kom Atlético-GO ikke point denne fredag aften i Recife.

Serie B føres fortsat af Palmeiras med 37 points for 15 kampe. Chapecoense følger efter med 32 med for to kampe færre, og så kommer Sport Recife ind i billedet med 30 points for 16 kampe.

Paraná ligger pt. inde med den fjerde og sidste oprykningsplads med 26 points for 15 kampe. Denne 16. spillerunde spilles færdig i dag, og vi kan bl.a. se frem til et opgør mellem Top 4-holdene Chapecoense og Paraná.

Duksene fra Palmeiras skulle komme på en noget lettere opgave, når "O Verdão" (De Grønne) hjemme på Pacaembu tager imod Paysandu fra den kedelige ende af tabellen.