torsdag den 29. august 2013

Ingen pokalsucces for Gabigol og Santos

Grêmio løste billet til kvartfinalen i Copa do Brasil, da "O Tricolor" på eget græs besejrede Santos med 2-0. Begge scoringer faldt efter pausen. Souza var første mand på pletten for hjemmeholdet efter fint forarbejde af anfører Barcos. Midtbanespilleren, der har været igennem en hård tid med skader, lod tårerne få frit løb efter målet, som han dedikerede til klubbens fans.

Gæsterne fra Santos havde vundet det første opgør på Vila Belmiro med 1-0, så Souza-scoringen betød, at de to mandskaber var fuldstændig lige i den samlede stilling. Vi slap imidlertid for straffesparkskonkurrencen, da Werley bare tre minutter før tid passerede Aranha i gæsternes mål. Her var det højre kanten Pará, som var fodermester.

Det 16-årige stortalent Gabriel med kælenavnet Gabigol spillede en times tid for Santos. Angriberen satte bolden i nettet for tredje kamp i træk, men scoringen blev korrekt annulleret for offside. Den unge mand fra Santos blev simpelthen for ivrig og kom til at ligge små 5 meter for langt fremme på en ellers glimrende aflevering fra Thiago Ribeiro.

Grêmio møder i næste runde Corinthians, der besejrede Luverdense med 2-0 på mål af Alexandre Pato og Fábio Santos. "O Timão" (Det Store Hold) havde sensationelt tabt til første opgør til holdet fra Serie D, men verdensmestrene fik lige rettet op på sagerne hjemme på Pacaembu.