onsdag den 7. august 2013

Lejesvend fra Benfica med rigtigt Ronaldo-mål

Palmeiras holder teten i Serie B efter tirsdagens 2-1 sejr over São Caetano. Favoritterne var ellers bagud ved pausen, men Alan Kardec og anfører Henrique fik vendt forestillingen i 2. halvleg.

Målet til 1-1 var et rigtigt brassermål, der leder tankerne hen til VM-topscoreren Ronaldo. Lejesvenden fra Benfica Alan Kardec erobrede bolden midt på modstandernes banehalvdel, og så gik det ellers i slalom forbi 3-4 modstandere inden at bolden blev sparket ind bag Rafael Santos i hjemmeholdets bur.

Palmeiras har 31 points for 13 kampe, og "O Verdão" (De Grønne) holder kursen mod Serie A. Vi er godt en tredjedel gennem turneringen, og Gilson Kleinas mandskab har en buffer på 9 points ned til 5. pladsen.