søndag den 11. august 2013

Sort dag for bandageret Botafogo-stopper

Botafogo og Goiás delte med resultatet 1-1 pænt i porten, da de to mandskaber mødtes på den neutrale bane Estádio Mané Garrincha i hovedstaden Brasília.

Topscorer Rafael Marques satte "O Fogão" på sejrssporet med sin scoring kort tid inde i 2. halvleg, men uheldige André Bahia fik midt i halvleg skabt balance i regnskabet med et klodset selvmål.

André Bahia havde i det hele taget en ulykkelig dag på kontoret. Stopperen med fortid i hollandske Feyenoord måtte spille det meste af kampen med en bandage omkring hovedet efter et sammenstød med en holdkammerat, og selvmålet gjorde ikke just dagen lykkeligere.

Goiás var tættest på sejren, da angriberen Walter med 10 minutter igen af kampen fik testet hjemmeholdets ene opstander. Botafogo havde også et forsøg på træværket. Det var stortalentet Vitinho, som i kampens første halvleg lige manglede de berømte marginaler for at komme på tavlen.

Botafogo rykker med det ene point op på 1. pladsen i Serie A med hhv. ét og to points ned til Cruzeiro og Coritiba. Forfølgerne har dog en kamp til gode i forhold til duksen fra de zebrastribede fra Rio de Janeiro, så der skal blive vendt op og ned på stillingen efter søndagens resterende otte kampe.