søndag den 25. august 2013

Udskældte Dedé på tavlen for Cruzeiro

Cruzeiro strøg igen til tops i den brasilianske Serie A efter sejren på 2-0 ude over Ponte Preta. Stopperen Dedé bragte "A Raposa" (Ræven) foran midt i 1. halvleg, mens angriberen Borges bankede det sidste mål ind midt i den sidste halvleg.

Den store Dedé fik med sin scoring lidt oprejsning for et par uheldige optrædener for "rævene". Den tidligere landsholdsspiller brillerede i onsdags i negativ forstand, da han bød Flamengo på en reducering i pokalopgøret på Mineirão, og i kampen forinden mod Vitória var det et ualmindeligt klodset straffespark, som udgjorde en torn i øjet på klubbens supportere.

Cruzeiro kan med sejren overnatte på duksepladsen i rækken. Holdet fra Belo Horizonte kan få endnu nogle dage i førertrøjen, såfremt Botafogo sætter points til denne søndag. Det er ikke nogen umulighed. Clarence Seedorf & Co. kommer nemlig på en svær opgave denne søndag, hvor "O Fogão" møder de formstærke oprykkere fra Atlético-PR på fremmed græs.