mandag den 12. august 2013

Oprejsning og kæberasler til Elano

Grêmio sikrede sig et super resultat, da "O Tricolor" på fremmed græs besejrede Bahia med hele 3-0. Dermed fik gauchoerne revancheret sig fra onsdagens 0-1 nedtur mod Coritiba.

Gæsterne fik hul på bylden efter pausen, hvor først Riveros og siden Maxi Rodriguez og Biteco satte bolden ind bag Marcelo Lomba i Bahia-buret.

Bahia måtte spille de sidste 20 minutter med en mand i undertal. Titi plantede en knytnæve på kæben af Elano i en nærkamp, og det udløste et fortjent rødt kort til Bahia-anføreren. Det blev dyrt for hjemmeholdet, som indkasserede to mål i spillet uden den ene af sine to stoppere.

Grêmio rykker med sejren op på 7. pladsen i Serie A med 19 points for 13 kampe. Bahia må ned som nummer 9 med samme pointantal, men en dårlige målscorer end både Grêmio og Vitória.