mandag den 12. august 2013

Alexandre Pato på tavlen for Corinthians

Verdensmestrene fra Corinthians banede sig vej op i Top 4 i den brasilianske Serie A efter søndagens 2-0 sejr over Vitória. "O Timão" (Det Store Hold) dominerede kampen fra start til slut, og sejren var yderst fortjent.

Den defensive midtbanespiller Ralf åbnede scoringen efter bare seks minutter af 1. halvleg, mens Alexandre Pato sørgede for en fordobling af føringen i præcis samme minutantal efter pausen. Den tidligere Milan-angriber udnyttede et straffespark begået mod ham selv.

Corinthians ligger nu på 4. pladsen med 21 points efter 13 kampe. Der er fire points op til duksen fra Cruzeiro, der kun spillede 0-0 i søndagens hjemmekamp mod Santos. Vitória daler ned på 8. pladsen, og oprykkerne har tabt momentum efter den flotte start.