mandag den 5. august 2013

Tre udvisninger og to mål i Brasiliens ondeste lokalopgør

Ærkerivalerne Grêmio og Internacional bød på endnu et drama i rækken, da de to klubber spillede 1-1 i Gre-Nal nummer 397.

Som sædvanligt var dette Porto Alegre-derby præget af mere fight end godt spil, og opgøret blev skændet af en masse afbrydelser og polemik. Grêmio-angriberen Kléber formulerede det meget præcist til Radio Guaiba efter kampen:
For mig er dette ikke fodbold. Tilskuerne betaler for en hel kamp og ender op med kun 30 minutters spil 
De 34.747 betalende tilskuere på Arena Grêmio fik alligevel lidt for pengene. Der var de to mål sat ind af Hernán Barcos og OL-topscorereren Leandro Damião  i 1. halvleg, og efter pausen var det de røde kort, som stjal billedet.

Jorge Henrique og Fabricio fik begge marchordre for "O Colorado" (De Røde), mens Werley trak billetten for hjemmeholdet. Dermed levede derbyet fuldt ud op til sit ry, som det lokalopgør med den voldsomste rivalisering og den ondeste stemning.

Internacional bevarer med resultatet sin plads i Top 4 med 19 points for 11 kampe, mens Grêmio nede på 16.pladsen er noteret for 3 points færre. Serie A føres af Botafogo, der har høstet 23 points i de hidtidige kampe.

Se målene fra Grêmio - Internacional


Werley så direkte rødt for denne svinestreg på Willians

Søndagens kampe, Serie A:
Atlético-PR -Goiás  2-0
Criciúma - Corinthians  0-2
Flamengo - Atlético-MG 3-0
Grêmio - Internacional  1-1
Ponte Preta - Fluminense  1-1
Vasco da Gama - Botafogo  2-3
Vitória -Portuguesa  2-1

Ingen kommentarer:

Send en kommentar