mandag den 26. august 2013

Salt på trappen hjalp São Paulo til sejr

São Paulo kom ud af dødsspiralen med en 2-1 sejr over Fluminense i den 16. spillerunde af Serie A. "O Tricolor" var efterhånden nået op på 12 kampe uden sejr, så resultatet på Morumbi var længe ventet.

Hjemmeholdet fik en super opbakning fra 55.256 betalende tilskuere, som havde udnyttet at billetpriserne var blevet reduceret noget. Overtroiske personer havde også strøget salt på trapperne op til banen, så São Paulo kunne komme ud af dyndet.

Det hele hjalp. Luís Fabiano bragte hjemmeholdet foran efter en lille halv times spil efter en flot gennemspilning af Paulo Henrique Ganso.

Venstre backen Reinaldo øgede til 2-0 kort før pausen, da han på ægte brassermanér brugte papegøjen til at sende kuglen forbi Diego Cavalieri i Fluminense-målet.

Gæsterne fik pyntet på resultatet kort før tid, da Eduardo bandede sig igennem via Kenedy og satte bolden i nettet uden chance for målmandslegenden Rogério Ceni.

São Paulo rykker med sejren op som nummer tredjesidst i tabellen med 3 points op til den rigtige side af nedrykningsstregen. Fluminense er lidt bedre placeret som nummer 18, men det er stadigt skuffende for en klub af denne kaliber.

Se målene fra São Paulo - Fluminense

Salt på trappen er altid godt, hvis man er overtroisk (Foto: O Globo)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar