onsdag den 21. august 2013

Tenório hittede for Vasco på halv hjemmebane

Vasco da Gama tog et stort skrift mod kvartfinalen i Copa do Brasil, da Rio-klubben i Manaus besejrede Nacional-AM med 2-0. Den ecuadorianske angriber Tenório blev den helt store helt, da han sørgede for gæsternes to mål.

Den første scoring faldt kort før pausen, da angriberens ikke alt for hårde hovedstød alligevel sneg sig ind over stregen, mens der var lidt mere pondus over det andet mål, som faldt kort før slutfløjtet.

Vasco fik tildelt et straffespark, da lynhurtige Eder Luis blev fældet i et gennemløb, og Tenório udnyttede sikkert chancen fra 11-meterpletten.

Der var godt besøgt på Estádio Roberto Simonsen i Manaus, hvor de fleste var kommet for at se "giraffen" fra Rio de Janeiro. 

Traditionsklubber som Vasco er sindssygt populære i de nordlige regioner af Brasilien, og gæsterne havde flot opbakning på tribunerne trods udebane.

De to mandskaber spiller returkamp på São Januário den 29. august, og Vasco er selvfølgelig storfavoritter til at gå videre mod en modstander, der til daglig spiller i landets fjerde bedste række.

Det er ellers en flot buket af klubber, som er tilbage i den brasilianske pokalturnering. Holdene, som har spillet Copa Libertadores, indtræder først i turneringen nu, og det giver det hele lidt ekstra "swung".

Se målene fra Nacional-AM -Vasco da Gama

Ingen kommentarer:

Send en kommentar