mandag den 19. august 2013

Corinthians med held i dommersprøjten

Verdensmestrene fra Corinthians generobrede en plads i Top 4, da "O Timão" (Det Store Hold) hjemme på Pacaembu besejrede Coritiba med 1-0 i den 15. runde af Serie A.

Kampen blev en uhyre taktisk affære, hvor begge hold var gode til at annullere hinandens offensive træk. Det lignede længe en "nul-nullert", men i kampens næstsidste minut kom der for alvor drama på drengen.

Kampens dommer Péricles Bassols dømte nemlig straffespark til hjemmeholdet, da han vurderede, at Coritiba-stopperen Lucas Claro gik for hårdt til Danilo i det kriminelle felt. Det var ikke verdens klareste straffespark, men det afgørende er jo om dommeren peger på pletten eller ej. 

Gæsterne var rasende over dommerkendelsen, og der gik en rum tid inden, at Paolo Guerrero fik lov til at eksekvere fra 11-meter-pletten. Den peruvianske landsholdsangriber var dog iskold, og han omsatte sikkert den store chance til scoring til stor jubel for de 31.519 betalende tilskuere.

Corinthians rykker med sejren op på 4. pladsen i tabellen med 25 points for 15 kampe. "O Timão" har fire points op til duksene Botafogo, og Tites mandskab kommer sikkert til at spille med om årets titel.

Coritiba må til gengæld ud af Top 4 og ned på en 6. plads. "A Coxa-Branca" (Det Hvide Lår) har dog kun et points op til den 4. plads, som giver adgang til Copa Libertadores 2014.

Se målet fra Corinthians - Coritiba

Søndagens kampe, Serie A:
Atlético-PR - Criciúma  2-1
Bahia - Santos  0-0
Corinthians - Coritiba  1-0
Flamengo - São Paulo  0-0  (Læs Andreas Knudsens referat her)
Internacional - Atlético-MG  0-0
Ponte Preta - Goiás  0-1
Portuguesa - Botafogo  1-3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar