lørdag den 24. august 2013

Nederlag til 41-årige Rivaldo i comeback

Gode gamle Rivaldo gjorde fredag aften comeback for São Caetano efter fire måneders skadespause. Den 41-årige VM-vinder fra 2002 fik de sidste 10 minutter på banen i Joinville, men den aldrende stjerne kunne ikke forhindre sit hold i at tabe matchen med 1-0.

Joinville satte kampens eneste mål ind efter 20 minutters spil, da stopperen Sandro flugtede et hjørnespark fra Marcelo Costa ind i kassen til stor glæde for de små 8.000 tilskuere, hvoraf de fleste nok var kommet for at se "giraffen" fra São Caetano. Gæsterne havde chancer nok til i hvert fald det ene point, men træværket reddede i to situationer Joinville fra at indkassere en scoring.

Hjemmeholdet rykker med sejren op på en midlertidig 4. plads i Serie B, mens São Caetano må tage til takke med endnu en runde under nedrykningsstregen. "O Azulão" (De Blå) har i det hele taget haft et skidt 2013. Holdet begyndte året med at rykke ud af den bedste regionale række i staten São Paulo (Campeonato Paulista), og meget tyder på at São Caetano trods Rivaldo også er for bagtung til spil i landets næstbedste række.