søndag den 18. august 2013

Cruzeiro-offensiven rullede sig ud på Mineirão

Cruzeiros offensiv imponerede, da "A Raposa" (Ræven) hjemme på Mineirão lammetævede Vitória med 5-1 i den 15. runde af Serie A.

Hjemmeholdet kunne gå til pause oppe med 1-0 på det mål som Léo satte ind efter 10 minutters spil, i øvrigt et kontroversielt mål, som i første omgang blev underkendt på en offside på Borges.

Kampens dommer valgte efter lidt parlamentering med linjevogteren at ændre beslutningen og godkende målet til stor jubel for de 14.369 betalende tilskuere på VM-arenaen i Belo Horizonte.

Angrebsbacken Mayke fordoblede føringen 13 minutter inde i 2. halvleg på et halvt selvmål, mens Dínei midt i halvlegen fik reduceret på straffespark.

I løbet af de sidste 20 minutter af kampen satte Cruzeiro for alvor trumf på med scoringer af Borges, Ricardo Goulart og U20-landsholdsangriberen Vinícius Araújo.

Cruzeiro rykker med sejren op på 1. pladsen i rækken med to points ned til Botafogo. "A Raposa" har nettet 31 gange i 15 kampe, og det gør mandskabet til det målfarligste i "O Brasileirão", som Serie A også kaldes.

Oprykkerne fra Vitória beholder indtil videre sin 5. plads, men mon ikke "Løverne" fra Salvador falder nogle placeringer, når runden færdigspilles denne søndag.