mandag den 19. august 2013

"Orkanen" stormer videre i Serie A

Atlético-PR fortsætter med at imponere efter sin tilbagekomst til Serie A. "O Furacão" (Orkanen) besejrede denne søndag oprykkerkollegerne fra Criciúma med 2-1 efter at hjemmeholdet havde været nede med 0-1 ved pausen. Dermed er Atlético-PR oppe på otte kampe i træk uden nederlag, og holdet fra byen Curitiba ligger fortsat og snuser omkring Top 4-placeringerne.

Angrebsbacken Sueliton bragte ellers Criciúma foran kort før pausen efter et flot sololøb. Veteranen Paulo Baier bragte imidlertid balance i regnskabet 17 minutter inde i 2. halvleg, og med godt et kvarter igen af matchen headede holdets topscorer Ederson (straffe) den afgørende kasse ind.

Atléticos anfører Paolo Baier er en af de mange veteraner, som fortsætter med at lave gode sager i den brasilianske liga. Vi har jo Seedorf i Botafogo, Rogério Ceni i São Paulo, Juninho Pernambucano i Vasco, Zé Roberto i Grêmio osv. Den 38-årige Paolo Baier har været med længe, og midtbanespilleren kan med søndagens scoring snart fejre et lille jubilæum, idet scoringen var hans nummer 95 mål i den brasilianske Serie A.

Atlético-PR rykker med sejren op på 5. pladsen i tabellen med kun ét point op til de pladser, som giver adgang til Copa Libertadores. "Tigrene" fra Criciúma ligger fortsat lige under nedrykningsstregen, men med kontakt til de foranliggende hold.