lørdag den 3. august 2013

Troldmanden tryllede for Palmeiras

Chilenske Valdivia tryllede, da Palmeiras hjemme på Pacaembu besejrede Bragantino med 2-1 i den 11. runde af Serie B.

"O Mago" (Trolden) stod kort før pausen for et super oplæg til Alan Kardec, der elegant bragte "O Verdão" (De Grønne) foran 1-0.

Midtvejs i 2. halvleg kom playmakeren selv på måltavlen, da han med et kontrolleret langskud passerede Leandro Santos i Bragantino-buret.

Gæsterne fik reduceret kort før tid ved Dudu, men da var det for sent. De godt 20.000 tilskuere på Pacaembu kunne glæde sig over endnu 3 points på kontoen.

Palmeiras holder med sejren kursen mod landets elite. Valdivia & Co. fører rækken med 28 points for 12 kampe, mens den nærmeste forfølger Chapecoense er noteret for 23 points, dog for to kampe færre. De fire bedste får en billet til Serie A.

Kampene i Serie B fortsætter i aften/nat med seks kampe. Top 4-mandskabet fra Figueirense med den tidligere FCN-angriber Ricardo Bueno kommer på en svær opgave ude mod Joinville