søndag den 25. august 2013

Fabinho saksesparker Criciúma til sejr

Criciúma fik en tiltrængt opmuntring i bundkampen, da oprykkerne hjemme på Heriberto Hülse besejrede Coritiba med 2-1.

"Tigrene" tog føringen ved angrebsbacken Suelíton, der efter 34 minutter afsluttede et langt rush med at sende bolden ind under Vanderlei i gæsternes mål. Bare minuttet efter fordoblede Fabinho føringen på et "golaço".

Angriberen modtog et frispark med ryggen til målet, og efter en tæmning saksesparkede Fabinho bolden ind over Coritiba-keeperen. Det var et mål helt i Morten Nordstrand-klasse. Criciúma var nu heldige med at få målet godkendt. Akrobatøren var nemlig i strafbar offside inden at han vendte op og ned på sig selv.

Coritiba, der var uden sin nøglespiller Alex, fik reduceret godt et kvarter inde i 2. halvleg. Indskiftede Júlio César viste fornemt sparketeknik, da han sendt et frispark ind over muren og op i det venstre målhjørne. Jo, tilskuerne i Criciúma fik nogle lækre mål for sin entrébillet denne lørdag.

Criciúma rykker med sejren op en 15. plads i Serie A med to points ned til nedrykningsstregen. Klubben fyrede i midtugen sin træner Vadão, og afløseren med klubnavnet Sílvio Criciúma fik altså en fin start i den varme sæde.

Coritiba ligger på 6'er med ét point op til den attraktive Top 4. Afstanden kan dog være forvandlet til 4, når denne 17. spillerunde køres færdig med seks søndagskampe.