søndag den 25. august 2013

FCN-Bueno førte an i Figueirense-opvisning

Den tidligere FCN-angriber Ricardo Bueno førte an i løjerne, da Figueirense på en perfekt 1. halvleg besejrede Oeste med 3-0 på i den brasilianske Serie B.

Bueno åbnede ballet efter bare 2 minutters spil, da han på flotteste vis brysttæmmede et indlæg og for derefter iskoldt at sætte derefter kuglen ind bag Fernando Leal i gæsternes mål.

Midtbanespilleren Tchô fordoblede føringen efter 19 minutter, og Figueirense-topscoreren Rafael Costa satte kampens sidste scoring ind efter en god halv times "action" på Orlando Scarpelli i Florianópolis.

Hjemmeholdet skruede ned for blusset i 2. halvleg, hvor man i halvdelen af tiden måtte spille med en mand i undertal efter en udvisning af Rodrigo.

Figueirense fik med resultatet gjort kål på en serie med 3 kampe i træk uden nederlag. Den dårlige stime kostede træner Adilson Batista jobbet, og man må sige at afløseren Vinícius Eutrópio fik en flyvende start i spidsen for Bueno & Co.

Holdet fra Florianópolis rykker med sejren op på 8. pladsen i tabellen med fire points op til oprykningspladserne. Oeste er nede som nummer 14 med tre points ned til nedrykningsstregen.

Ricardo Bueno har nu nettet 9 gange i landets næstbedste række, og det bringer ham op på en 5. plads på topscorerlisten. Helt fremme finder vi Bruno Rangel fra Chapecoense med imponerende 18 mål i 16 kampe.