fredag den 9. august 2013

Juninho og Vasco smider to points mod Ponte Preta

Vasco da Gama smed to points i skraldespanden, da man spillede 1-1 med Ponte Preta i den 12. spillerunde af Serie A.

Hjemmeholdet var ellers fem minutter før tid foran på et mål af André, men så slog topscoreren William til med en pointgivende scoring for Ponte Preta.

Dermed blev det ekstra dyrt, at den ellers så træfsikre Juninho Pernambucano brændte et straffespark i 1. halvleg.

Vasco daler til 11. pladsen i tabellen med fire points op til den Top 4, som giver adgang til spil i Copa Libertadores. Ponte Preta ligger fire positioner ringere med kun ét point ned til nedrykningsstregen.

Til gengæld kan "Den Sorte Bro" prale af at råde over rækkens topscorer. William er med torsdagens scoring oppe på 8 mål i Serie A, og han er dermed den mest målfarlige mand sammen med Maxi Biancucchi fra Vitória.