fredag den 30. august 2013

Marlone mod et gennembrud i Vasco-trøjen

Vasco da Gama kvalificerede sig som ventet til kvartfinalen i Copa do Brasil, da "O Cruz-Maltino" hjemme på São Januário besejrede Nacional-AM med 2-1. Rio-holdet havde vundet det første opgør i Manaus med 2-0, så den samlede sejr kom til at lyde på 3-1.

Nacional tog overraskende føringen efter syv minutters spil, da anfører Danilo Rios i to omgange fik ekspederet et straffespark ind bag Diogo Silva i hjemmeholdets bur.

Vasco fik dog vendt kampen på en scoring af Marlone efter en god halv times spil, og netop indskiftede Dakson sørgede for sejrsmålet med bare tre minutter igen af matchen .

Den 21-årige Marlone er ved at få sig et lille gennembrud for Vasco-holdet. Den egenudviklede offensivspiller var hjemmeholdets bedste, og han kronede en flot indsats med sin første scoring på seniorniveau.

Vasco møder i næste runde Goiás, der overraskende eliminerede Fluminense. Den samlede vinder af turneringen bliver præmieret med en plads i Copa Libertadores 2014.