søndag den 18. august 2013

Fantomvending af Palmeiras mod Paysandu

Paysandu kaldes populært for "O Papão" (Bøhmanden), og man må sige, at holdet fra Belém levede op til sit tilnavn denne lørdag på Pacaembu.

Gæsterne fra den tunge ende af Serie B fik i hvert fald forskrækket favoritterne fra Palmeiras med at komme foran 2-0 på mål af Pablo og Yago Pikachu foran de 16.936 betalende tilskuere.

"O Verdão" (De Grønne) leverede imidlertidig et kongecomeback, og de fik vendt forestillingen til en 3-2 sejr i løbet af de sidste 20 minutter.

Lejesvenden fra Benfica Alan Kardec, den paraguayanske nyerhvervelse Mendieta samt Grêmio-lånet Leandro sørgede for målene, som gjorde at Palmeiras kunne sætte tre points ind på kontoen. Sejrsmålet kom så sent som fire minutter inde i overtiden, men det er jo meget typisk for et tophold.

Kampen blev i øvrigt skæmmet af en udvisning til hvert hold med et lille kvarter igen. Wesley fra Palmeiras og Fábio Sanches så begge rødt efter en tumult, der også fik flere af reservespillerne ind på banen på banen for at deltage i skubberierne.

Palmeiras fører Serie B med 40 points for 16 kampe, mens Chapecoense, Sport Recife og Paraná er de øvrige hold, der ligger til oprykning efter lørdagens kampe. América-MG missede chancen for at komme i Top 4 efter skuffende 1-1 mod América-RN fra den nederste ende af tabellen.